Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Προετοιμασία… για το καλοκαίρι!

Η «Αιολίς - Εταιρεία Πολιτιστικής Ανάπτυξης» καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς και άτομα, μουσεία, πολιτιστικούς συλλόγους, επαγγελματικές ενώσεις, επιχειρηματίες και καλλιτέχνες, να παρευρεθούν στη συνάντηση με θέμα...

«Προετοιμασία για την καλοκαιρινή τουριστική περίοδο 2010» την Τετάρτη 3 Μαρτίου, ώρα 19:00 - 21:00, στην αίθουσα διδασκαλίας της ΝΕΛΕ Λέσβου, οδός Αγίας Ειρήνης 16, δεύτερος όροφος.
Η συνάντηση οργανώνεται από το Δίκτυο Πολιτιστικού Τουρισμού. Πρόκειται για ένα άτυπο και ανοικτό προς κάθε ενδιαφερόμενο δίκτυο, το οποίο συντονίζει η «Αιολίς - Εταιρεία Πολιτιστικής Ανάπτυξης Λέσβου».
Σκοπός της συνάντησης είναι να διερευνηθούν οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν, έτσι ώστε το επερχόμενο καλοκαίρι να είμαστε προετοιμασμένοι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να υποδεχτούμε τους φετινούς επισκέπτες, καθώς και να εδραιώσουμε ακόμη περισσότερο τη Λέσβο ως πολιτιστικό προορισμό στη συνείδηση του επισκέπτη.
Στη συνάντηση έχουν κληθεί να πάρουν μέρος ο γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Δημήτρης Χαλκιώτης, καθώς και η αντινομάρχης Λέσβου Μαρία Τσουβελεκάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου