Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Υλικά για μπακαλιάρος παστός με πράσα και πατάτες

Υλικά για μπακαλιάρος παστός με πράσα και πατάτες
1 πολύ μικρό φύλλο μπακαλιάρο παστό (ψιλοκομμένο)
1 κ. πράσα
1 κρεμύδι
1 ματσάκι σέλινο
3-4 πατάτες
χυμό ντομάτας
ελαιόλαδο
πιπέρι

Βάζουμε με λίγο λάδι στην κατσαρόλα, το κρεμύδι, τα πράσα και το σέλινο (χοντροκομμένα) και τα τσιγαρίζουμε. Προσθέτουμε ζεστό νερό και αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαραθούν. Ρίχνουμε τις κομμένες πατάτες και αφού βράσουν προσθέτουμε και τον μπακαλιάρο κι αφήνουμε να σιγοβράσει σε μέτρια φωτιά για 1 ώρα περίπου.




Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου