Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Λαχανοντολμάδες με μπακαλιάρο παστό

Υλικά για λαχανοντολμάδες με μπακαλιάρο παστό

½ μπακαλιάρο παστό
1 μεγάλο λάχανο
1 φλυτζ. ρύζι
2 κρεμμύδια (τριμμένα)
1 ντομάτα (τριμμένη)
μαϊντανό και δυόσμο
ελαιόλαδο, πιπέρι

Αφού ξαρμυρίσουμε τον μπακαλιάρο, τον μαδάμε σε πολύ ψιλά κομματάκια μέσα σε μια κούπα. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, την ντομάτα, τον δυόσμο, τον μαϊντανό, το ρύζι, πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο κι ανακατεύουμε. Έχουμε ήδη ζεματίσει τα λάχανα και τα τυλίγουμε. Αφού τα στρώσουμε στη κατσαρόλα προσθέτουμε νερό και λάδι, ενώ σκεπάζουμε με ένα πιάτο ανάποδα. Βράζουμε για 1 ώρα περίπου σε χαμηλή φωτιά.




Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου