Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ !!!

Η έντυπη πληροφόρηση πνέει τα λοίσθια. Οι κυκλοφορίες των εφημερίδων πέφτουν συνεχώς. Κατακόρυφα κατρακυλά και η εμπιστοσύνη των πολιτών στις τηλεπερσόνες. Η γυάλινη εικόνα των μεγαλοδημοσιογράφων θρυμματίζεται στα κανάλια.
Μόνη παρηγοριά – ενημέρωση το διαδίκτυο. Οι Δονκιχώτες της μπλοκόσφαιρας πολεμάν παλιές αντιλήψεις, δεν δεσμεύονται από τις αλυσίδες και τα «πάρε –δώσε» ξεπερασμένων εποχών.
Κάποιοι τρέμουν. Τρέμουν τις ελεύθερες φωνές. Είναι όσοι δεν έχουν δικιά τους φωνή. Είναι τα φερέφωνα- παπαγαλάκια που επαναλαμβάνουν μονότονα το «γιες μεν» , «γιες –μεν» και κάνουν συνεχώς υποκύψεις στα αφεντικά τους. Όσοι έμαθαν να ζουν παρασιτικά, κλέβοντας και ψευδολογώντας.

Μια πρόχειρη έρευνα στο διαδίκτυο εμφανίζει 3 διαδικτυακούς τόπους με το ίδιο όνομα, με διαφορετικά επιθέματα στο τέλος (com,gr,net). Σε ποιον ανήκει η πατρότητα της ιδέας είναι εύκολο να εντοπιστεί και από τον πλέον αδαή. Η 31 Δεκεμβρίου 2007 σαν ημερομηνία , νομίζουμε ότι βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Κι ως εδώ , ας πούμε «μια χαρά»…..

Όμως, εκείνο που δεν μπορούμε με τίποτα να ανεχθούμε είναι οι ΑΝΗΘΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ στον δημιουργό- διαχειριστή της ΜΥΤΙΛΗΝΙΑΣ ΔΙΑΛΕΚΤΟΥ και η ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ του ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ. Ο Γιάννης Κουκέλλης είναι χρόνια γνωστός μας, μιλά , εκφράζεται χωρίς μάσκες, παθιάζεται χρόνια με το νησί, φέρνει κοντά εδώ και χρόνια πάνω από 4.000 Μυτιληνιούς. Ο Γιάννης έχει ΥΠΟΓΡΑΦΗ και ΟΝΟΜΑ.

Αυτοί που τόλμησαν να « εξαφανίσουν» τη «ΜΥΤΙΛΗΝΙΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟ» γιατί κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους; Γιατί εμφανίστηκαν ΠΡΟΣΦΑΤΑ κι ΑΝΩΝΥΜΑ; Ποια είναι τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ τους; Μήπως μετά τα μέσα Νοεμβρίου , αφού θα έχουν παίξει το παιχνιδάκι τους κι έχουν ρίξει τη λάσπη τους, εξαφανιστούν. Ή μήπως τα αργύρια (η μεγάλη μπάζα), θα εξαργυρωθούν μετά όταν τα αφεντικά κάνουν λογαριασμό .

Στου χουριό μας
«ΟΙ ΚΑΛΠΗ –δες, τουν πρώτου χρόνου χαίρουνται»

ΣΤΡΑΤΗΣ ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ


ΥΓ. ΚΑΛΠΗ δες = τεμπέληδες, κάλπικοι, παραχαραγμένοι και με μια σύγχρονη λεξιλογική ερμηνεία … «Οι τους ψηφοφόρους παραπλανούντες και δολίως άγοντες ως αμνούς και ερίφια εις την ΚΑΛΠΗ , με σκοπόν …ίδιον όφελος προσποριζόμενοι»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου