Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΤΗΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΤΗΣ ‘’ΠΑΝΛΕΣΒΙΑΚΗΣ ΈΝΩΣΗΣ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ’’.

         Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου και ώρα 12,30 μμ, πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίττας του συλλόγου της ‘’Πανλεσβιακής ‘Ενωσης Ν. Ιωνίας και Ηρακλείου Αττικής’’. Η εκδήλωση έλαβε μέρος σε έναν όμορφο και επιμελημένο χώρο στο Αρχοντικό Gallery και τιμήθηκε με πλήθος κόσμου με καταγωγή από το νομό Λέσβου και όχι μόνο. Έκτός από το παραδοσιακό κόψιμο της Πρωτοχρονιάτικης Πίττας που έγινε και φέτος από την Πρόεδρο της Ένωσης κα Χρυσάνθη Κοντού, η εκδήλωση περιελάμβανε τη βράβευση των μαθητών που εισήχθησαν σε Ανώτατες σχολές της χώρας και ασφαλώς άφθονο κρασί, και προσεγμένο φαγητό.                                       Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος  του Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου Ν. Ιωνίας  κος Πέτρος  Μπουρδούκος , ο Αντιδήμαρχος κοινωνικής υπηρεσίας κος  Γιάννης Κολμανιώτης , ο κος Πάνος Μαίστρος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής και ο πρόεδρος του συλλόγου  Ηπειρωτών Ν. Ιωνίας Νίκος Καραβίδας.
Η μουσική της ορχήστρας του συγκροτήματος ‘’Δήθεν’’  έντυσε την εκδήλωση με ένα πλούσιο πρόγραμμα από παραδοσιακά, νησιώτικα , και λαϊκά τραγούδια και προσέφερε με την προσεγμένη επιλογή κομματιών άφθονο κέφι σε όλους τους  συνδαιτυμόνες! Το χορευτικό του συλλόγου μας στόλισε και πάλι  με την  παρουσία του το σύλλογο και προσέθεσε υψηλά standards στην εκδήλωση.
Ο χορός και το κέφι περίσσευαν σε όλη τη διάρκεια της γιορτής  η οποία έκλεισε αργά το απόγευμα .Όλοι έμειναν ενθουσιασμένοι από την υπέροχη αυτή εκδήλωση και ανανέωσαν την συνάντησή  τους για την επόμενη φορά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου